BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

EĞİTİM 8.06.2018 18:49:36 16 0
BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, 2017-2018 Eğitim- Öğretim Yılı, Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından düzenlenen Ödül Törenine Katıldı.

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, 2017-2018 Eğitim- Öğretim Yılı, Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ödül törenine katıldı.

Hopa Kaymakamlığı, Hopa Belediyesi ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının destekleriyle Hopa İlçe Milli Eğitim bünyesindeki, 17 Eğitim kurumdan 4909 öğrencinin azami katılımı ile sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde ulusal düzeyde ve İl düzeyinde derece elde eden 230 öğrencinin ödül ve tebrik törenine, Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Belediye Başkan Vekili İsmail Uzun, Artvin Çoruh Üni. Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Cafer Genç, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Erdal, TSO Başkani Osman Akyürek, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, çeşitli sivil toplum kuruluşları ile veli ve öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Törende konuşma yapan Abdurezzak Canpolat; bir ülkenin en önemli gücünün insan gücü olduğunu, insana yapılan yatırımın gelecekte büyük onuşları olacağı, bugünden eğitim kurumlarımızda çocuklarımıza, gençlerimize vereceğimiz desteğin Ülkemizin kalkınmasına ve dünyada söz sahibi olmasına vesile olacağını belirtti.

Atatürk Ortaokulu Konferans salonunda yapılan törende bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Aydın süreç içerisinde sağladıkları katkıları sebebiyle İlçe Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat' a, Belediye Başkanı Nedim Cihan' a, STK'lara, büyük emek sarf eden kıymetli öğretmenlere ve okul yöneticilerine teşekkür etti.

Törende sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde il genelinde ve ulusal düzeyde dereceye giren 230 öğrenciye protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI