Bakan Bak Pazar'da Karne Dağıtım Törenine Katıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize’nin Pazar ilçesi Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulu’ndaki karne dağıtım törenine katıldı. Bakan Bak minik öğrencilere başarılar dileyerek karnelerini verdi.

EĞİTİM 8.06.2018 13:46:38 99 1
Bakan Bak Pazar

PAZAR-Bakan Bak burada yapmış olduğu konuşmada öğrencilere spor yapmalarını tavsiye ederek, “Bütün okullarda yetenek taraması başlattık. Yetenek taraması ile Türkiye'de spor altyapısını geliştirmek istiyoruz. Futboldan yüzmeye, basketboldan voleybola, atletizmden yelkene kadar her alanda yaz spor okullarımız var. Orada çocuklarımızın sporla iç içe olmasını arzu ediyoruz. Hedefimiz öğrencilerimizin en az iki dalda spor yapması, lisanslı olması. Okullarda spor kulüpleri oluşturarak da rekabeti, mücadeleyi artırmak” dedi.

Bak, gençlerin hayatlarında sporun her zaman vazgeçilmez olması gerektiğini belirterek, 'Spor, gelişiminize etki edecek bir olgu. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak geçtiğimiz yıl yaz spor okullarında 1,5 milyondan fazla gencimizle buluştuk. Her ilimizde ve ilçemizde spor okulları açıyoruz. Salonlarımız çocuklarımızın emrinde. Özellik hükumetimiz döneminde binlerce tesis yapıldı, eserler ortada.' şeklinde konuştu.

Bakan Bak öğrencilere karne dağıttıktan sonra, çeşitli spor etkinliklerinde dereceye girenlere madalyalarını takdim etti.

Ak Parti(Rize)


Anahtar Kelimeler:
Ali gül
8.06.2018 15:54:46
Ne kadar yapmacık hareketler şimdiye kadar neredeydiniz

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI