ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMENLER GÖREVE BAŞLADI

Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, 2020-2021 eğitim öğretim yılında Artvin’e ilk ataması yapılan ve göreve başlayan öğretmenleri temsilen üç öğretmeni makamında kabul etti.

EĞİTİM 22.09.2020 12:58:46 37 0
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMENLER GÖREVE BAŞLADI

Hayati Akbaş

ARTVİN-İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, 2020-2021 eğitim öğretim yılında Artvin’e ilk ataması yapılan ve göreve başlayan öğretmenleri temsilen üç öğretmeni makamında kabul etti.

Öğretmenlerle bir süre sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar 'Değerli meslektaşlarım, dünyanın en güzel mesleği olan öğretmenliğe ve eğitim kenti Artvin'imize hoş geldiniz. Koronavirüs ile mücadele ettiğimiz bu günlerde aramıza katılan 17 Özel Eğitim, 16 Okul Öncesi, 11 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, 11 Matematik ve diğer branşlarla birlikte toplam 118 öğretmenimiz ilimiz eğitimine güç kattı. Cumhuriyetin ilk yıllarından itibaren eğitim altyapısına sahip olan ilimizde coğrafi şartlar insanları okumaya yönlendirmiş ve eğitim ilimizin en önemli sektörü haline gelmiştir. Bu sorumluluğun bilincinde, öğrencilerimizi milli ve manevi değerlerine bağlı, vatanını devletini seven, büyüklerine saygılı, küçüklerine sevgi dolu, doğayı koruyan, çağımızın gereklilikleriyle donatılmış bireyler olarak hep birlikte yetiştireceğiz' dedi.

Şube Müdürü Metin Özyer'in de hazır bulunduğu ziyarette öğretmenlerin mesleğe dair duygu ve düşüncelerini dinleyen İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, başarı dileklerinde bulundu


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI