Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüklerine Atama

RTEÜ "Üniversite camiası olarak, Öğretim Üyelerimizin yeni görevlerinin hayırlı olmasını ve başarılarının devamını diliyoruz".

EĞİTİM 31.10.2017 08:04:18 19 0
Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüklerine Atama

Yapılan açıklamalarda 

'RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN tarafından Üniversitenin Bitki ve Toprak Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü görevini yürütmek üzere Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yusuf ŞAVŞATLI, Üniversitemiz Çay ve Çay Ürünleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü görevini yürütmek üzere Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Keziban YAZICI, Üniversitemiz Karadeniz Stratejik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü görevini yürütmek üzere Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Eyüp KUL, Üniversitemiz Aile ve Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü görevini yürütmek üzere ise İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Emine BATTAL görevlendirilmiştir.

Üniversitemiz camiası olarak, Öğretim Üyelerimizin yeni görevlerinin hayırlı olmasını ve başarılarının devamını diliyoruz' denildi.

  • Yrd. Doç. Dr. Yusuf ŞavşatlıYrd. Doç. Dr. Keziban YazıcıYrd. Doç. Dr. Eyüp KulYrd. Doç. Dr. Emine Battal
  • RTEÜ

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI