Anayasa Mahkemesi Üyesi Yıldız Seferinoğlu Rize'de

Anayasa Mahkemesi Üyesi Yıldız SEFERİNOĞLU, Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN’ı makamında ziyaret etti.

EĞİTİM 30.09.2019 13:16:20 301 0
Anayasa Mahkemesi Üyesi Yıldız Seferinoğlu Rize

RTEÜ Hukuk Fakültesinin 2019-2020 Akademik Yılı açılış dersi için Üniversiteye gelen Anayasa Mahkemesi Üyesi Yıldız SEFERİNOĞLU, kendilerini makamında ağırlayan Rektör Karaman'a teşekkür ederek bu yıl ilk kez öğrenci alan fakültemizin dürüst, adil, tarafsız, bağımsız, zihni berrak, yeniliğe ve değişime açık duruş sergileyebilen hukukçular yetiştirmesi temennisinde bulundu.

Nazik ziyaretleri dolayısıyla Anayasa Mahkemesi Üyesi Yıldız SEFERİNOĞLU’na teşekkür eden Rektör Karaman ise, 2012 yılında açılan Hukuk Fakültemize bugüne kadar öğrenci alma noktasında acele etmediklerini çünkü hem eğitim öğretim binası, derslikleri, amfileri ile fiziki alt yapısı hem de akademik kadrosu ile güçlü bir Hukuk Fakültesi kurmayı amaçladıklarını ve bu yıl altyapı ve akademik kadro anlamında hazır olan fakültemizin ilk kez öğrenci aldığını belirtti.

Ziyarette, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali BİLGİN, Prof. Dr. Ahmet İshak DEMİR, Prof. Dr. Adnan YILMAZ ve Üniversite Genel Sekreteri Adnan ER de hazır bulundu.

Ziyaretin sonunda, Anayasa Mahkemesi Üyesi Yıldız SEFERİNOĞLU Üniversitenin anı defterini imzaladı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI