2019 Yılı Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

2019 Yılı Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

EĞİTİM 23.01.2020 10:28:10 33 0
2019 Yılı Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

RTEÜ Üniversitesi 2019 yılı genel değerlendirmesi ve 2020 yılı hedeflerinin görüşülmesi amacıyla Rektörlük Toplantı Salonu’nda daire başkanlarının katılımıyla toplantı gerçekleştirildi.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN başkanlığındaki toplantıya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet İshak DEMİR, Prof. Dr. Adnan YILMAZ, Üniversite Genel Sekreteri Adnan ER, Genel Sekreter Yardımcısı Cehri HUT ve daire başkanları katıldı.

Toplantıda açılış konuşması gerçekleştiren Rektör Karaman, “Üniversitemizdeki gelişmelerin paylaşılıp değerlendirildiği toplantımızda öncelikle Üniversitemizin gelişimi için hep beraber büyük bir özveriyle çalışan tüm değerli mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Üniversitemizin hedeflerinin gerçekleştirilebilmesi için tüm akademik ve idari birimlerin aralarında koordineli çalışmaları gerektiğini de ifade eden Rektörümüz, bütün personelin mesai mefhumu gözetmeden Üniversitemizin gelişmesi için elinden gelen gayreti göstermesi gerektiğini ifade etti.

Rektör Karamann, açılış konuşmasının ardından daire başkanları, 2019 yılı içinde yaptıkları çalışmalarla ilgili sunum gerçekleştirdiler. 2020 yılı içinde yapılacak çalışmaların da ele alındığı toplantı, yapılanlar ve yapılması gerekenlerle ilgili karşılıklı değerlendirmelerle sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI