2019 Eğitim Yılı Kapanış Töreni Düzenlendi

2019 Eğitim Yılı Kapanış Töreni Düzenlendi

EĞİTİM 14.12.2019 09:20:45 50 0
2019 Eğitim Yılı Kapanış Töreni Düzenlendi

Adalet Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı bünyesinde Rize’de hizmet vermekte olan Rize Personel Eğitim Merkezinde, 2019 Eğitim Yılı Kapanış Töreni düzenlendi.

Rize Personel Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen törene, Rize Valisi Kemal Çeber’in yanı sıra, Personel Eğitim Merkezi Müdürü Cumhuriyet Savcısı Necati Kurçenli, Müdür Yardımcısı Cumhuriyet Savcısı Mustafa Özden, Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Çayeli Kaymakamı Mehmet Öztürk, Personel Eğitim Merkezi Personeli ve kursiyerler katıldı.

Eğitim Yılı Kapanış Töreninde konuşma yapan Vali Çeber, bu denli önemli bir tesisin Rize’de olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘ Hepimiz kamu ailesi içerisinde yer almaktayız. Adalet Bakanlığı bünyesinde burada eğitim gören zabıt katibi arkadaşlarımızı, Valilik bünyesinde çalışan yazı işlerine benzetebiliriz. Onlar Valilik için nasıl önemli bir görev üstleniyorlarsa sizler de gittiğiniz yerlerde çok önemli bir görevi icra edeceksiniz. Bu vesile ile belgelerini almaya hak kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyor görevlerinde başarılar diliyorum. ‘ dedi.

Törenin son bölümünde eğitimini tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikaları Vali Kemal Çeber tarafından verildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI