2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINA TÖRENLE BAŞLADI!

RİZE POLİS MESLEK YÜKSEKOKULUNUN AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI!

EĞİTİM 24.09.2013 11:34:34 13 0
2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINA TÖRENLE BAŞLADI!





 Bu yıl 380 polis adayının eğitim ve öğretim göreceği Rize Polis Meslek Yüksekokulu düzenlenen törenle 2013 – 2014 eğitim ve öğretim yılına başladı. 

        Açılış törenine, Rize Valisi Nurullah Çakır, Rize Milletvekili Hasan Karal, İl Jandarma Komutanı Albay İsmet Cansaran, Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Hakan Yağız, Adalet Komisyonu Başkanı Necmettin İlhan, Rize Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hüseyin Karaman, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Osman Karavin ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarının idarecileri iştirak etti. 

        Açılış töreninde, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Ramazan Sarıca yaptığı konuşmada; okulun genel yapısı ve öğrenci kapasitesi hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Ardından bir konuşma yapan Rize Millet Vekili Hasan Karal; Ülkemizin çeşitli bölgelerinde gelerek Rize’de eğitim görecek olan tüm öğrencilere başarılı bir öğretim yılı geçirmeleri temennisinde bulundu ve ayrıca Rize Polis Meslek Yüksekokulunu seçtiklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

        Rize Valisi Nurullah Çakır da törende yaptığı konuşmada; “Devleti, ülkeyi ve milleti yükselten en önemli değerlerden biri güvenlik güçleridir. Kanunlardan, vicdanlarınızdan, örf ve adetlerinizden aldığınız güçle bu ülke daha da güçlenecektir. Günümüzde bilişim teknolojisini kullanarak suç işleyen ve suçu teşvik edenler kadar bizim de çağdaş bir donanıma sahip olmamız ve bu teknolojiyi çok iyi şekilde kullanmamız gerekiyor. Karadeniz’in incisi Rize gibi çok özel, siyasi liderler yetiştirme, ülke ve dünya lideri çıkarma yönüyle kendinden söz ettiren ve coğrafi ve kültürel değerleri önde olan bir ilde eğitim almaktasınız.  Bu coğrafyanın güzellikleri ve Rizelilerin hoşgörüsünün sizlere çok şey katacağına inanıyor ve hepinizin başarılı bir eğitim ve öğretim yılı geçirmenizi diliyorum' şeklinde konuştu.

        Ardından Rize Polis Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı İsmail Yılmaz’ın verdiği ‘Etik Duyarlılık’ konulu ilk dersle 2013-2014 eğitim ve öğretim yılına başlandı.

 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI