1. EĞİTİM ÇALIŞTAYI SUNUM ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLİDİ.

1. EĞİTİM ÇALIŞTAYI SUNUM ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLİDİ.

EĞİTİM 1.06.2018 10:06:45 31 0
1. EĞİTİM ÇALIŞTAYI SUNUM ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLİDİ.

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Emniyet Müdürü Gökhan Erdal, Hopa Müftüsü Ali Fuat Baycan, Hopa Meslek Yüksek Okulu Müdürü Cafer Genç, Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Aydın, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek, Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurum idareci, öğretmenleri ile Okul Aile Birliği üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Aydın; programda ilçede eğitim göstergeleriyle ilgili detaylı bilgi verdi.

Etkinlikte konuşma yapan Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Eğitim hepimizi yakından ilgilendirdiği için bu çalışmaların önemi büyüktür. Öğretmenler arasında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat tüm emeği geçen eğitim yönetici ve öğretmenlerine teşekkür edip, çalıştay’ın İlçemizin eğitimine hayırlar getirmesi dileklerinde bulundu.

Hopa’nın kendi özelinde var olan eğitim sorunlarının ele alındığı, çalışmanın sonucunda grupların sonuç bildirisi, eğitim camiasına sunuldu.

Eğitim Yöneticisi Kayhan Karlı’nın “Dünden Geleceğe Eğitim” konulu sunumu ile devam eden programda çalıştayda görev alan öğretmenlere belge töreni düzenlendi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI